Undgå at betale for meget hos bedemanden i Dalbyover og omegn

Du skal være opmærksom på, at forskellen i priserne for bedemænd i Dalbyover og omegn kan være meget stor. Af denne årsag er det vigtig, at du nøje orienterer dig omkring, hvilke muligheder der er inden du tager en den endelige beslutning. 

Yderligere skal du være opmærksom på, at der ofte opstår ekstra udgifter til blomster, gravsted, gravsten og dødsannonce. Dette betyder, at den samlede pris for en komplet begravelse nemt kan ende i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig at ringe til en af vores rådgivere til en gratis og uforpligtende snak om dine ønsker for begravelsen, inden du kontakter en lokal bedemand.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Dalbyover og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Dalbyover og omegn

Det kan være uoverskueligt at skulle vurdere hvilken bedemand, der er bedst for dig – både din økonomiske situation og dine særlige ønsker for begravelsen, er naturligvis vigtige at have med i overvejelserne, når du vælger bedemand.

De færreste pårørende har erfaring med at vælge bedemand og det kan det føles uoverskueligt og tidskrævende at sammenligne og vurdere diverse bedemænd og deres tilbud. Dog frarådes det blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd og vælge den billigste – du kan nemlig, helt uvidende, komme til at vælge en bedemand, der ikke kan opfylde dine behov. 

Du skal derfor vide, at det kan nogengange være en fordel også at lede efter bedemænd udenfor Dalbyover - disse kan være bedre til at opfylde dine ønsker. Oveni dette kan de vise sig at være billigere, hvorfor det altså kan være en god idé at lede udenbys.

Med mange bedemænd og forskellige priser kan det dog virke uoverskueligt at beslutte sig. Derfor tilbyder vi dig gratis rådgivning, så valget bliver nemmere for dig. Begravelsesguiden har bedømt landets bedemænd ud fra kriterier som venlighed, kompetencer og pris, for at sikre dig det bedst mulige samarbejde med den helt rigtige bedemand i Dalbyover og omegn.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Dalbyover - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat