Undgå at betale for meget hos bedemanden i Dall og omegn

Her på vores side kan du læse, at det ikke er atypsik at se store prisforskelle på forskellige bedemænd spredt udover det danske land. Derfor kan du, når du undersøger bedemændenes priser i Dall altså opleve stor variation. 

Vi anbefaler derfor, at du bruger lidt ekstra tid på at finde ud af, hvilke bedemænd du har til rådighed i Dall. Ring og få en snak med en af vores dygtige rådigivere, hvis tvivlen skulle ramme dig. 

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Hvilken bedemand bør du vælge?

En begravelse kan virke svær og uoverskulig, og ikke mange pårørende har særlig stor erfaring med opgaven. Derfor har valget af bedemand en stor betydning, fordi der er mange ting at holde styr på, og skullr forholde sig til i forbindelse med en begravelse. 

Din økonomiske situation og dine specifikke ønsker er det vigtigt at du har det i mente, når du vælger en bedemand. Det må derfor frarådes kun at sammenligne priserne på de lokale bedemænd i Dall. Dette kan føre til et ikke tilfredstillende samarbejde, der desværre oftes først opdages for sent. En god idé ville være også at lede efter en bedemand lidt længere væk fra lokalområdet, da det kan lede til, at du finder en bedemand, der har bedre mulighed for, at opfylde lige præcis dine krav og tilmed til en bedre pris.

Det kan være svært at skulle beslutte sig ud fra de mange valgmuligheder der findes og derfor tilbyder vi dig gratis rådgivning, når behovet opstår.

 

 

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Dall - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot