Undgå at betale for meget hos bedemanden i Dalmose og omegn

Selv i Dalmose og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

I forbindelse med en komplet begravelse er det ikke kun bedemanden, der skal betales for – oveni dennes pris kommer der eksempelvis indrykning af dødsannonce, indkøb af blomster samt køb af gravsten og gravsted. Disse udgifter giver ofte en sammenlagt pris mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig at ringe til en af vores dygtige rådgivere, så vi kan hjælpe med at finde den helt rigtige bedemand til dig.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Dalmose og omegn på 71 71 11 00.

Hvilken bedemand bør du vælge?

At planlægge en begravelse og vurdere hvilken bedemand man er bedst tjent med, kan være en svær opgave – især for pårørende, der ikke har erfaring på området. Hvilken bedemand du skal vælge afhænger blandt andet af din økonomiske situation, dine særlige ønsker og hvad der er bedst til prisen.

Du skal være opmærksom på, at det er muligt og kan være en ganske god idé at undersøge bedemænd udenfor Dalmose– det er vigtigt, at du finder den bedemand, der kan opfylde netop dine behov bedst muligt.

Desværre kan det ske, at man som pårørende blot sammenligner priser på de lokale bedemænd, vælger den billigste og ender med et utilfredsstillende samarbejde, hvilket naturligvis er ærgerligt.

Vi råder dig derfor til at ringe til en af vores rådgivere, der sidder klar til at hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning. Begravelsesguiden har vurderet landets bedemænd på service, kompetencer og pris og er derfor godt klædt på til at rådgive dig.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Dalmose - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat