Undgå at betale for meget hos bedemanden i Dannemare og omegn

Du kan sagtens komme ud for, at der er stor prisforskel imellem bedemændene i Dannemare og omegn, hvorfor du skal tænke dig godt om inden du ringer til en lokal bedemand, der kan være unødigt dyr.

I forbindelse med en komplet begravelse er det ikke kun bedemanden, der skal betales for – oveni dennes pris kommer der typisk indrykning af dødsannonce, indkøb af blomster samt køb af gravsten og gravsted med videre. Disse udgifter giver ofte en endelig pris mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig at ringe til en af vores rådgivere, så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige bedemand.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Dannemare og omegn på 71 71 11 00.

Hvilken bedemand bør du vælge?

At arrangere en begravelse og vurdere hvilken bedemand man er bedst tjent med, kan være svært – især for pårørende, der ikke har erfaring på området. Hvilken bedemand du skal vælge afhænger blandt andet af din økonomiske situation, dine specielle ønsker og hvad der er bedst til prisen.

Du skal desuden være opmærksom på, at det er en ganske god idé at undersøge bedemænd udenfor Dannemare– det er vigtigt, at du finder den bedemand, der kan opfylde lige netop dine behov bedst muligt.

Desværre kan det ske, at man som pårørende blot indsamler og sammenligner priserne på de lokale bedemænd, vælger den billigste og ender med et utilfredsstillende samarbejde, hvilket naturligvis er ærgerligt.

Vi råder dig derfor til at ringe til en af vores rådgivere, der sidder klar til at hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning. 

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Dannemare - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat