Undgå at betale for meget hos bedemanden i Davinde og omegn

Selv i Davinde og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden - således at du får mest ud af dine penge.

Du skal desuden være opmærksom på, at du almindeligvis vil blive opkrævet for indkøb af blomster, gravsten, gravsted og dødsannonce, der kommer udover bedemanden. Disse ekstra udgifter kan gøre, at en komplet begravelse ender med at koste et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Med så stort et beløb og så vigtig en begivenhed, anbefaler vi dig at kontakte en af vores rådgivere på enten mail eller telefon til gratis rådgivning.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Davinde og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Davinde og omegn

En begravelse er en kompleks begivenhed, da der er adskillige ting man skal være opmærksom på, når man skal arrangere afsked med afdøde. Det kan være svært at vurdere diverse bedemænd – særligt når man som pårørende ikke har stået i situationen før. Hvilken bedemand i Davinde, der er bedst for dig, afhænger af dine særlige ønsker for begravelsen samt din økonomiske situation naturligvis.

Du skal endvidere være opmærksom på, at det kan være både billigere og bedre for dig at vælge en bedemand udenfor Davinde, hvorfor du opfordres til også at lede efter bedemænd udenbys. Ved blot at undersøge priserne på de lokale bedemænd og vælge den billigste, kan du risikere at vælge en bedemand der kan føre til et utilfredsstillende samarbejde, der ikke kan gøres om.

Mange valgmuligheder kan dog vanskeliggøre beslutningen og skabe forvirring – derfor har Begravelsesguiden vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan rådgive dig bedst muligt.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Davinde - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat