Undgå at betale for meget hos bedemanden i Djursland og omegn

Prisen på to forskellige bedemænd kan variere meget, selvom de ligger i en kort afstand fra hinanden. Derfor er vi stærke fortalere for, at du undersøger en række forskellige bedemænd på Djursland og omegn, inden du sætter dig tilfreds med en bestemt bedemand. Er du blot lidt i tvivl, så ring endelig til en af vores rådgivere.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Hvilken bedemand på Djursland og omegn passer bedst til dig?

Det er ikke en nem situation for en pårørende at skulle vælge en bedemand, og det kan være svært at vide, hvilken bedemand der passer bedst til ens behov. Noget af det, du skal overveje, er din økonomiske situation og dine konkrete ønsker.

Det er ikke altid til at vide, hvor godt en bedemands ry er, og derfor vælger mange pårørende deres bedemand udelukkende på baggrund af prisen. En mulig konsekvens af dette er dog desværre, at bedemanden ikke lever op til de pårørendes forventninger. Hvis det, først går op for de pårørende, når det er for sent, så er der desværre ikke meget at gøre ved det.

Der er ikke mange, som er klar over det, men det kan rent faktisk være en god idé at vælge en bedemand fra en anden by. Dette kan muligvis spare dig en masse penge, mens det ligeledes er muligt, at denne udenbys-bedemand passer bedre til dine behov. Når alt det er sagt, vil de pårørende altid stå over for at skulle tage en beslutning på baggrund af de forskellige bedemænds pris og kvalitet.

For at lette opgaven tilbyder vi vores hjælp helt gratis. Vi er godt rustet til at hjælpe dig med at afgøre, hvilken bedemand på Djursland og omegn der er den rigtige for dig.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Djursland - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot