Undgå at betale for meget hos bedemanden i Dråby og omegn

Du skal være opmærksom på, at forskellen i priserne for bedemænd i Dråby og omegn kan være meget stor. Af denne årsag er det vigtig, at du nøje orienterer dig omkring, hvilke muligheder der er inden du tager en den endelige beslutning. 

Herudover kommer udgifter til blomster, gravsten, gravplads, dødsannonce med videre, hvilket du ikke må glemme at tage højde for. Med disse ekstra udgifter kan en komplet begravelse hurtigt ende mellem 30.000 og 50.000 kr. Afsked med afdøde kan blive unødigt dyr, hvis ikke du er opmærksom. Vi anbefaler dig derfor at kontakte en af vores kompetente rådgivere til en gratis og uforpligtende snak om dine behov, så vi kan hjælpe dig til at vælge den rette bedemand.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Dygtig bedemand i Dråby og omegn til en fornuftig pris?

Hvem der er den rigtige bedemand i Dråby for dig, kommer an på hvem, der bedst kan opfylde dine særlige ønsker med det beløb du har sat af til begravelsen. Der er mange ting at tage stilling til, hvorfor en dygtig bedemand er vigtig.

Det kan imidlertid føles som om at opgaven er mere eller mindre uoverskuelig, men du er ikke alene om at have det sådan – mange pårørende ingen erfaring med at planlægge en begravelse og ikke mindst vælge bedemand, men der er heldigvis hjælp at hente. Begravelsesguiden har vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan rådgive dig bedst muligt.

Vi anbefaler dig også at kontakte bedemænd udenfor Dråby og omegn – du skal nemlig være opmærksom på, at disse kan være både billigere, bedre og behageligere for dig at samarbejde med. Det må til gengæld frafrådes blot at vælge den billigste lokale bedemand man kan finde, da man uden at vide det, kan komme til at vælge en, der ikke lever op til forventningerne, hvilket normalt først opdages, når skaden er sket.

Det kan være svært som pårørende at skulle vurdere og sammenligne adskillige tilbud fra diverse bedemænd, men vores rådgivere er klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål, når du har brug for det.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Dråby - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot