Undgå at betale for meget hos bedemanden i Dragør og omegn

Selv i samme by eller i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden. Af denne grund opfordrer vi dig til, at du undersøger markedet, før du afgør, hvilken bedemand i Dragør og omegn du skal vælge. Såfremt du blot er en smule i tvivl, så udnyt gerne muligheden for at ringe gratis til en af vores rådgivere.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Dragør og omegn på 71 71 11 00.

Hvilken bedemand skal du vælge i Dragør og omegn?

Det kan som pårørende virke som en uoverskuelig opgave at skulle finde den rigtige bedemand. Der er flere ting, du skal overveje, før du begynder din søgen. Blandt andet bør du tænke over din økonomi og dine ønsker for begravelsen.

De fleste pårørende har ikke erfaring med at vælge en bedemand, og derfor bliver valget til tider truffet uden at skelne til andet end prisen. Dette kan desværre resultere i, at du kan komme ud for en bedemand, der ikke opfylder dine forventninger. Når du som pårørende indser dette, kan det dog allerede være for sent, og så er der ikke meget at stille op.

Selvom mange aldrig har overvejet tanken, så kan en udenbys-bedemand være den rette løsning for dig af flere grunde. For det første kan du måske spare flere tusinde kroner, og for det andet kan det være, at denne bedemand kan opfylde dine konkrete ønsker bedre end en lokal bedemand. De pårørende vil altid ende med at skulle vælge en bedemand ud fra en række parametre som pris og kvalitet, og det er ikke en nem beslutning.

Derfor rådgiver Begravelsesguiden dig gratis og vores rådgivere sidder klar til at vejlede dig om de forskellige bedemænd i Dragør og omegn.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Dragør - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat