Undgå at betale for meget hos bedemanden i Dronninglund og omegn

Selv i samme by eller i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden. Vi har før været vidne til, at denne prisforskel gjorde sig gældende hos to bedemænd, der lå blot et par gader fra hinanden. Derfor kan vi ikke opfordre dig nok til at tjekke med vores rådgivere, hvilken bedemand du bør vælge i Dronninglund og omegn. Vores rådgivere sidder klar, hvis du bare er det mindste i tvivl om, hvilken bedemand i Dronninglund der er den bedste løsning for dig.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Dronninglund og omegn på 71 71 11 00.

Hvilken bedemand i Dronninglund og omegn er den bedste for mig?

Det er ikke nemt som pårørende at vide, hvilken bedemand der passer bedst til lige dit behov. Det kommer blandt andet an på din økonomiske situation og de specielle ønsker, som du måtte have.

Størsteparten af alle pårørende har ikke tidligere stået over for at skulle vælge en bedemand, og derfor vælges bedemanden til tider alene ud fra prisen uden skelnen til bedemandens ry. En konsekvens af dette er desværre, at du kan være uheldig at vælge en bedemand, som ikke lever op til dine forhåbninger. Når skaden er sket, kan du dog ikke stille meget op.

Nogen tænker kun på at vælge en lokal bedemand, men faktisk kan der være flere fordele ved at vælge en udenbys-bedemand. Du vil i nogle tilfælde kunne finde en bedemand i anden by, som både passer bedre til dine behov, og samtidig er billigere på pris. Det er svært for de fleste pårørende at skulle træffe en endelig beslutning ud fra pris og kvalitet.

Vi tilbyder derfor at rådgive dig gratis. Vi har vurderet, hvordan bedemænd i Danmark klarer sig på venlighed, kompetencer og pris. Hvis du vil have en indsigt i, hvordan de forskellige bedemænd i Dronninglund klarer sig i vores anmeldelser, så sidder vores rådgivere klar til at modtage din opringning.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Dronninglund - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat