Undgå at betale for meget hos bedemanden i Dronningmølle og omegn

Når du sammenligner diverse bedemænd i Dronningmølle og omegn, vil det nok hurtigt gå op for dig, at priserne kan være meget forskellige. Selv i Dronninglund eller i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

For at skabe et mere nøjagtigt billede af det endelige beløb, skal du huske at medregne indkøb af blomster, gravsten, gravsted og indrykning af dødsannonce med videre - disse udgifter kommer nemlig udover selve bedemanden. Dette betyder typisk, at prisen for en komplet begravelse ender i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig derfor at ringe til en af vores dygtige rådgivere, der kan guide dig – ganske gratis og uforpligtende naturligvis.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Dronningmølle og omegn på 71 71 11 00.

Dygtig bedemand i Dronningmølle og omegn 

Hvem der er den rette bedemand i Dronningmølle for dig, kommer an på hvem der bedst kan virkeliggøre dine specielle ønsker med det beløb du har sat af til begravelsen. Der er adskillige ting at tage stilling til, hvorfor en dygtig bedemand er vigtigere end man lige skulle tro.

Det kan dog føles som om at opgaven er nærmest umulig, men du er ikke alene om at have det sådan – mange pårørende har meget lidt erfaring med at planlægge en begravelse og ikke mindst vælge bedemand, men der er heldigvis hjælp at hente. Begravelsesguiden har vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan rådgive dig bedst muligt.

Vi anbefaler dig også at tage kontakt til bedemænd udenfor Dronningmølle – du skal nemlig vide, disse kan være både billigere, bedre og behageligere for dig at samarbejde med. Det må derimod frafrådes blot at vælge den billigste lokale bedemand man kan finde, da man uden at vide det, kan komme til at vælge en, der ikke kan leve op til forventningerne, hvilket typisk først opdages, når skaden er sket.

Det kan være temmelig svært som pårørende at skulle vurdere og sammenligne adskillige tilbud fra diverse bedemænd, men vores rådgivere er klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål, når du har brug for det.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Dronningmølle - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat