Undgå at betale for meget hos bedemanden i Durup og omegn

Selv i Durup og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Herudover kommer udgifter til eksempelvis blomster, gravsten, gravplads, dødsannonce med videre, hvilket du ikke må glemme. Med disse ekstra udgifter kan en komplet begravelse nemt ende mellem 30.000 og 50.000 kr. Afsked med afdøde kan hurtigt blive unødigt dyr, hvis ikke du er opmærksom. Vi anbefaler dig derfor at kontakte en af vores rådgivere til en gratis og uforpligtende snak om dine behov, så vi kan hjælpe dig til at vælge den helt rigtige bedemand.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Durup og omegn på 71 71 11 00.

Dygtig bedemand i Durup og omegn til en fornuftig pris?

Hvem der er den rigtige bedemand i Durup for dig, kommer an på hvem, der bedst kan opfylde dine unikke ønsker med det beløb du har sat af til begravelsen. Der er en del ting at tage stilling til, hvorfor en dygtig bedemand er af stor betydning.

Det kan føles som om at opgaven er temmelig uoverskuelig, men du er ikke alene om at have det sådan – de færreste pårørende har erfaring med at arrangere en begravelse og ikke mindst vælge bedemand, men der er heldigvis hjælp at hente. Begravelsesguiden har vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan rådgive dig bedst muligt.

Vi anbefaler dig også at kontakte bedemænd udenfor Durup – du skal være opmærksom på, at disse kan være både billigere, bedre og behageligere for dig at samarbejde med. Det må desuden frafrådes blot at vælge den billigste lokale bedemand man kan finde, da man, uden at vide det, kan komme til at vælge en, der ikke lever op til forventningerne, hvilket normalt først opdages, når skaden er sket.

Det kan være svært som pårørende at skulle vurdere og sammenligne adskillige tilbud fra diverse bedemænd, men vores rådgivere er klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål, når du har brug for det.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Durup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat