Undgå at betale for meget hos bedemanden i Dybbøl og omegn

Selv i Dybbøl og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

For at skabe et mere nøjagtigt billede af det endelige beløb, skal du huske at medregne indkøb af blomster, gravsten, gravsted og indrykning af dødsannonce med videre - disse udgifter kommer nemlig udover selve bedemanden. Dette betyder typisk, at prisen for en komplet begravelse ender i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig derfor at ringe til en af vores dygtige rådgivere, der kan guide dig – ganske gratis og uforpligtende naturligvis.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Dybbøl og omegn på 71 71 11 00.

Dygtig bedemand i Dybbøl og omegn til en fair pris?

Vi har fuld forståelse for, at det kan virke som en uoverkommelig opgave at skulle vurdere bedemænd – især hvis man ikke har prøvet det før. Hvilken bedemand der er mest optimal for dig kommer selvfølgelig an på hvilke unikke ønsker du har og hvordan din økonomiske situation ser ud.

Det kan være fristende blot at indsamle og sammenligne priserne på de lokale bedemænd i Dybbøl og vælge den billigste, men det kan desværre føre til et samarbejde, der ikke lever op til dine forventninger, da ikke alle bedemænd er lige kompetente. Det kan derimod nogen være en god idé at kontakte bedemænd udenbys – disse kan være både bedre og billigere for dig.

Det kan være vanskeligt at skulle beslutte sig for en bedemand – især hvis man står overfor adskillige valgmuligheder. Derfor tilbyder vi dig gratis rådgivning i denne forbindelse, så du ender med den bedst mulige bedemand. Begravelsesguiden har vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi er godt klædt på til at hjælpe dig.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Dybbøl - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat