Undgå at betale for meget hos bedemanden i Dyreborg og omegn

Der kan være markant forskel på diverse begravelsesforretningers priser. Med en prisforskel på mange tusinde kroner, hvorfor du skal være godt orienteret inden du kontakter en bedemand i Dyreborg og omegn. 

For at give et mere retvisende billede af den endelige pris, skal indkøb af blomster, gravsten, gravsted og indrykning af dødsannonce med videre også medregnes - disse udgifter kommer udover selve bedemanden. Dette betyder ofte, at prisen for en komplet begravelse ender et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig derfor at ringe til en af vores rådgivere, der kan rådgive dig – ganske gratis og uforpligtende naturligvis.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Dygtig bedemand i Dyreborg og omegn til en fair pris

Vi har fuld forståelse for, at det kan føles uoverkommeligt at vurdere mange forskellige bedemænd – særligt hvis man som pårørende ikke har prøvet det før. Hvilken bedemand der er bedst for dig, kommer naturligvis an på hvilke specielle ønsker du har og hvordan din økonomiske situation ser ud.

Det kan være fristende blot at sammenligne priserne på diverse lokale bedemænd i Dyreborg og vælge den billigste, men dette kan desværre føre til et samarbejde, der ikke lever op til dine forventninger. Det kan imidlertid nogengange være en fordel for dig at kontakte bedemænd udenbys – disse kan være både bedre og billigere for dig at samarbejde med.

Det kan være vanskeligt at beslutte sig – særligt hvis man står overfor mange valgmuligheder. Derfor tilbyder vi dig gratis rådgivning, så du ender med den bedst mulige bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Dyreborg - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot