Undgå at betale for meget hos bedemanden i Ebberup og omegn

Selv i Ebberup og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden. Der er ingen grund til at gøre begravelsen dyrere end højst nødvendigt.

Såfremt du ønsker en komplet begravelse, skal du være opmærksom på de ekstra udgifter, der typisk opstår – dette være sig til blomster, indrykning af dødsannonce, gravsten og gravsted. Det betyder at den totale pris ofte vil ende mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig at ringe til en af vores kompetente rådgivere til en gratis og uforpligtende snak inden du ringer til en lokal bedemand.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Din bedemand i Ebberup og omegn

Hvilken bedemand, der er bedst for dig, kan være svært at vurdere – særligt hvis man som pårørende ikke har prøvet det før. Begravelsen skal naturligvis opfylde dine unikke ønsker indenfor rammerne af din økonomiske situation, hvorfor valget af bedemand er af stor betydning.

Såfremt du blot stiller priserne på de lokale bedemænd i Ebberup over for hinanden og vælger den billigste, kan du desværre risikere at vælge en bedemand, som ikke kan opfylde dine ønsker. Dette opdages desværre normalt først, når det er for sent.

Hvad mange pårørende ikke er klar over er, at det nogengange kan være en ganske god idé at lede efter bedemænd udenbys – disse kan være både billigere og bedre for dig.
Det kan dog virke som en tidskrævende opgave at skulle vurdere diverse bedemænd – derfor rådgiver Begravelsesguiden dig gratis, når du har behov for det.

Begravelsesguiden har vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige bedemand i Ebberup og omegn til netop dine behov.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Ebberup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot