Undgå at betale for meget hos bedemanden i Egebæk og omegn

For mange pårørende kan det komme som en stor overraskelse, at der selv på lokalt plan kan være store forskelle på bedemændenes priser. Derfor er det naturligvis vigtigt at være opmærksom inden du vælger en bedemand i Egebæk.

De fleste pårørende vælger en komplet begravelse, hvilket også indebærer indkøb af blomster, gravsten, gravsted og indrykning af dødsannonce, hvilket kommer udover prisen til bedemanden. Derfor kan den endelige pris ende et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig derfor at ringe til en af vores rådgivere, der kan hjælpe dig med at træffe en beslutning.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Din bedemand i Egebæk og omegn

Hvis du synes, at det er en uoverskuelig opgave at vurdere og sammenligne diverse bedemænd er du ikke alene – de fleste pårørende har ingen erfaring på området, hvilket kan gøre det aldeles svært. Din økonomiske situation og dine særlige ønsker for begravelsen har stor indflydelse på, hvilken bedemand, der er bedst for dig, hvorfor du ikke blot skal vælge den første og bedste.

Det må derimod anbefales, at du også undersøger bedemænd udenfor Egebæk, da du her kan finde bedemænd, der er både bedre og billigere for dig at samarbejde med. Ved blot at vælge den billigste bedemand i Egebæk risikerer du at ende med et utilfredsstillende samarbejde, der ikke kan gøres om.

Vi har naturligvis fuld forståelse for, at det kan være svært at overskue de mange bedemænd og deres tilbud og derfor er Begravelsesguiden altid klar til at hjælpe dig. 

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Egebæk - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat