Undgå at betale for meget hos bedemanden i Egebjerg og omegn

Du skal være opmærksom på, at forskellen i priserne for bedemænd i Egebjerg og omegn kan være meget stor. Af denne årsag er det vigtig, at du nøje orienterer dig omkring, hvilke muligheder der er inden du tager en den endelige beslutning. 

Såfremt du ønsker en komplet begravelse, skal du være opmærksom på de ekstra udgifter, der typisk opstår i denne forbindelse – dette være sig til blomster, indrykning af dødsannonce, gravsten, gravsted med videre. Dette betyder, at den endelige pris tit vil ende mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig at ringe til en af vores dygtige rådgivere til en gratis og uforpligtende snak om dine behov inden du ringer til en bedemand.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Egebjerg og omegn på 71 71 11 00.

Dygtig bedemand i Egebjerg og omegn til en fornuftig pris? 

Hvilken bedemand, der er bedst for dig og din situation, kan være temmelig svært at vurdere – særligt hvis man som pårørende ikke har stået i situationen før. Begravelsen skal naturligvis opfylde dine specielle ønsker indenfor rammerne af din økonomiske situation, hvorfor valget af bedemand er af stor betydning.

Såfremt du blot stiller priserne på diverse lokale bedemænd i Egebjerg over for hinanden og vælger den billigste, kan du desværre risikere at vælge en bedemand  der ikke lever op til dine forventninger og behov.

Hvad de færreste pårørende er klar over er, at det også kan være en ganske god idé at undersøge bedemænd udenbys – disse kan være både billigere og bedre for dig at samarbejde med.
Det kan dog virke tidskrævende at skulle vurdere mange forskellige bedemænd – derfor rådgiver Begravelsesguiden dig gratis, når du har behov for det.

Med mange bedemænd og forskellige priser kan det dog virke uoverskueligt at beslutte sig. Derfor tilbyder vi dig gratis rådgivning, så valget bliver nemmere for dig. Begravelsesguiden har bedømt landets bedemænd ud fra kriterier som venlighed, kompetencer og pris, for at sikre dig det bedst mulige samarbejde med den helt rigtige bedemand i Egebjerg og omegn.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Egebjerg - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat