Undgå at betale for meget hos bedemanden i Egedal og omegn

For mange pårørende kan det komme som en stor overraskelse, at der selv på lokalt plan kan være store forskelle på bedemændenes priser. Derfor er det naturligvis vigtigt, at være opmærksom inden du vælger en bedemand i Egedal, der kan blive unødigt dyr.

De fleste pårørende vælger en komplet begravelse, hvilket også indebærer indkøb af blomster, gravsten, gravsted, indrykning af dødsannonce med videre, hvilket kommer udover prisen til bedemanden. Derfor kan den endelige pris hurtigt ende et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig derfor at ringe til en af vores dygtige rådgivere, der kan hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Egedal og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Egedal og omegn

Hvis du synes, at det er en uoverskuelig opgave at vurdere og sammenligne diverse bedemænd, er du ikke alene – de fleste pårørende har ingen erfaring på området, hvilket kan gøre det særdeles svært. Din økonomiske situation og dine unikke ønsker for begravelsen har stor indflydelse på, hvilken bedemand, der er bedst for dig, hvorfor du ikke blot skal vælge den første og bedste du kan finde.

Det må tværtimod anbefales, at du også undersøger bedemænd udenfor Egedal, da du muligvis kan finde bedemænd, der er både bedre og billigere for dig at samarbejde med her. Ved blot at vælge den billigste bedemand i Egedal risikerer du at ende med et utilfredsstillende samarbejde, der ikke kan gøres om.

Vi har naturligvis fuld forståelse for, at det kan være svært at overskue de mange bedemænd og deres tilbud - derfor er Begravelsesguiden altid klar til at hjælpe dig. 

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Egedal - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat