Undgå at betale for meget hos bedemanden i Egense og omegn

For mange pårørende kan det komme som en stor overraskelse, at der selv på lokalt plan kan være store forskelle på bedemændenes priser. Derfor er det naturligvis vigtigt at være opmærksom inden du vælger en bedemand i Egense, der hurtigt kan blive unødigt dyr.

De fleste pårørende vælger en komplet begravelse, hvilket også indebærer udgifter til indkøb af blomster, gravsten, gravsted, indrykning af dødsannonce med videre, hvilket altså kommer udover prisen til selve bedemanden. Derfor kan den endelige pris hurtigt ende i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig derfor at ringe til en af vores dygtige rådgivere, der kan hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Din bedemand i Egense og omegn

Hvis du synes, at det er uoverskueligt at vurdere og sammenligne diverse bedemænd, er du ikke alene – de fleste pårørende har ingen erfaring på området, hvilket kan gøre det særdeles svært. Din økonomiske situation og dine specielle ønsker for begravelsen har naturligvis stor indflydelse på, hvilken bedemand, der er bedst for dig, hvorfor du ikke blot skal vælge den første og bedste du kan finde.

Det må tværtimod anbefales, at du også undersøger bedemænd udenfor Egense, da du muligvis kan finde bedemænd, der er både bedre og billigere for dig at samarbejde med her. Ved blot at vælge den billigste bedemand i Egense risikerer du at ende med et skuffende samarbejde, der ikke kan gøres om.

Vi har naturligvis fuld forståelse for, at det kan være vanskeligt at overskue de mange bedemænd og deres tilbud - derfor er Begravelsesguiden altid klar til at assistere dig. 

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Egense - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot