Undgå at betale for meget hos bedemanden i Egernsund og omegn

For de fleste pårørende kan det komme som en stor overraskelse, at der kan være store forskelle på bedemænds priser selv på lokalt plan. Derfor er det naturligvis vigtigt at være opmærksom inden du vælger en bedemand i Egernsund, der nemt kan blive unødigt dyr.

De fleste pårørende vælger en komplet begravelse, hvilket også indebærer udgifter til blomster, gravsten, gravsted, indrykning af dødsannonce med videre, hvilket altså kommer udover prisen til selve bedemanden. Derfor kan den endelige pris ende i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig at ringe til en af vores dygtige rådgivere, der kan hjælpe med at træffe den rigtige beslutning for dig.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Egernsund og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Egernsund og omegn

Hvis du synes, at det er uoverskueligt at vurdere og sammenligne diverse bedemænd, er du ikke alene – de fleste pårørende har ingen erfaring på området, hvilket kan gøre det særdeles svært at håndtere. Din økonomiske situation og dine særlige ønsker for begravelsen har naturligvis stor indflydelse på, hvilken bedemand, der er bedst for dig og din situation, hvorfor du ikke blot skal vælge den første og bedste du kan finde.

Det anbefales derimod, at du også undersøger bedemænd udenfor Egernsund, da du muligvis kan finde bedemænd, der er både bedre og billigere for dig at samarbejde med her. Ved blot at vælge den billigste bedemand i Egernsund, risikerer du at ende med et skuffende samarbejde, der desværre ikke kan gøres om.

Vi har naturligvis fuld forståelse for, at det kan være vanskeligt at overskue de mange bedemænd og deres mange tilbud - derfor er Begravelsesguiden altid klar til at assistere dig. Vores rådgivning er ganske gratis. 

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Egernsund - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat