Undgå at betale for meget hos bedemanden i Eggeslevmagle og omegn

Selv i Eggeslevmagle og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Udover prisen til selve bedemanden, opstår der typisk ekstra udgifter i forbindelse med indkøb af blomster, gravsten og gravsted samt indrykning af dødsannonce med videre, såfremt du ønsker en komplet begravelse - dette betyder som regel, at prisen ender mellem 30.000 og 50.000 kr. Begravelsesguidens kompetente rådgivere sidder klar til at hjælpe dig, når beslutningen skal træffes.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Eggeslevmagle og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Eggeslevmagle og omegn

Hvilken bedemand, der er bedst for dig, påvirkes blandet andet af dine specielle ønsker for begravelsen og din økonomiske situation. Det vigtigste er naturligvis, at dine ønsker bliver opfyldt bedst muligt til en overkommelig pris, hvorfor det ikke kan anbefales blot at vælge den billigste bedemand – vedkommende er ikke nødvendigvis den bedste for dig.

I Eggeslevmagles omegn kan du muligvis finde både bedre og billigere bedemænd, der kan opfylde dine behov på bedste vis, hvorfor sidde også er værd at undersøge. Eftersom ikke alle bedemænd er lige kompetente, er det en god idé at undersøge adskillige, men dette kan dog godt blive svært at overskue som pårørende uden stor erfaring med opgaven.

Begravelsesguiden er af denne grund altid klar til at hjælpe med gratis rådgivning, så opgaven bliver lettere for dig. Vi har vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan finde den bedste bedemand i Eggeslevmagle til dine behov.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Eggeslevmagle - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat