Undgå at betale for meget hos bedemanden i Egsmark og omegn

En ting du skal være særligt opmærksom på er prisen – selv i samme by kan bedemænd have prisforskelle et er dermed vigtigt, at du ikke blot vælger den første og bedste bedemand i Egsmark og omegn som du finder, da dette kan blive unødigt dyrt.

Udover prisen til bedemanden, opstår der typisk ekstra udgifter i forbindelse med indkøb af blomster, gravsten og gravsted samt indrykning af dødsannonce med videre, såfremt du ønsker en komplet begravelse - dette betyder som regel, at begravelsen ender i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Begravelsesguidens kompetente rådgivere sidder klar til at hjælpe dig, når beslutningen skal træffes.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Egsmark og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Egsmark og omegn

Hvilken bedemand, der er bedst for dig at samarbejde med, påvirkes blandet andet af dine unikke ønsker for begravelsen samt din økonomiske situation. Det vigtigste er naturligvis, at dine ønsker bliver opfyldt bedst muligt til en overkommelig pris, hvorfor det ikke kan anbefales blot at vælge den billigste bedemand i byen – vedkommende er ikke nødvendigvis den bedste for dig.

I Egsmarks omegn kan du muligvis finde både bedre og billigere bedemænd, der kan opfylde dine behov på bedste vis, hvorfor disse ofte er værd at undersøge. Da ikke alle bedemænd er lige kompetente, er det en god idé at undersøge adskillige, men dette kan dog godt blive svært at overskue som pårørende uden erfaring med opgaven.

Begravelsesguiden er af denne grund altid klar til at hjælpe med gratis rådgivning, så opgaven bliver lettere for dig. 

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Egsmark - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat