Undgå at betale for meget hos bedemanden i Ejby og omegn

Selv i samme by eller i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Dette scenarie kan sagtens gøre sig gældende, selvom de to bedemænd ligger blot få hundrede meter fra hinanden. Det er på baggrund af dette, at vi anbefaler, at du undersøger ganske nøje, hvilke bedemænd der står til din rådighed i Ejby og omegn. Er du blot det mindste i tvivl, så grib telefonen og ring til en af vores rådgivere, der mere end gerne vil svare på dine spørgsmål.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Ejby og omegn på 71 71 11 00.

Hvilken bedemand bør du vælge i Ejby og omegn?

Det er svært at vide, hvilken bedemand man som pårørende skal vælge. Inden du undersøger markedet, bør du blandt andet overveje, hvad din økonomiske situation tillader, og hvilke specifikke ønsker du har.

Eftersom det er en ny situation for mange pårørende at skulle finde en bedemand, glemmer nogen at medtænke bedemandens omdømme. Nogle oplever derfor, at den valgte bedemand ikke lever op til de forventninger, de havde. Desværre kan man ikke stille meget op, når skaden først er sket.

Vi opfordrer dig til at overveje, om en udenbys-bedemand kan komme på tale. Grunden til dette er, at det for nogle kan være den absolut bedste løsning. Ikke blot vil du muligvis kunne finde en billigere bedemand i en nærliggende by, du vil endda også muligvis kunne finde en bedemand, der kan opfylde dine krav mere tilfredsstillende. Den komplicerede situation kan være svær at overskue for de pårørende, som står over for at skulle vælge en bedemand udelukkende på baggrund af prisen.

Begravelsesguiden vil derfor gerne være med til at lette dit valg. Vores rådgivere kan derfor guide dig frem til den rigtige løsning, når du skal beslutte dig for en bedemand i Ejby eller omegn.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Ejby - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat