Undgå at betale for meget hos bedemanden i Ejsing og omegn

Selv i Ejsing og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Indkøb af blomster, gravsted, gravsten, indrykning af dødsannonce og hvad der ellers hører til en komplet begravelse, er udgifter, der opstår udover bedemanden. Du skal derfor ikke blive overrasket hvis udgifterne samlet ender i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Vores rådgivere er klar til at besvare dine spørgsmål omkring valget af bedemand i Ejsing og omegn, når du har brug for det.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Ejsing og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Ejsing og omegn

Det kan være en vanskelig opgave at vurdere hvilken bedemand, der er mest passende i din situation – både din økonomiske situation og dine specielle ønsker for begravelsen, er naturligvis vigtige at have med i overvejelserne, når du vælger bedemand.

Har man, som de fleste pårørende, ikke erfaring med at vælge bedemand og planlægge en begravelse, kan det virke uoverskueligt og tidskrævende at sammenligne og vurdere diverse bedemænd. Dog må det frarådes blot at sammenligne priserne på diverse lokale bedemænd og vælge den billigste, selvom det kan virke nemt – du kan nemlig ende med en bedmand, der ikke nødvendigvis er god for dig og din specifikke situation.

Du skal derfor være opmærksom på, at det kan være en god idé også at lede efter bedemænd udenfor Ejsing, da disse kan være bedre til at opfylde dine ønsker – oveni dette kan de også vise sig at være billigere, hvorfor der altså er en række fordele forbundet med at lede udenbys.

De mange valgmuligheder kan gøre det endnu sværere at tage en beslutning, men Begravelsesguiden er klar til at hjælpe dig med gratis rådgivning. Vi har vurderet landets bedemænd indenfor kompetencer, pris og service, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Ejsing - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat