Undgå at betale for meget hos bedemanden i Ellidshøj og omegn

Du kan sagtens opleve, at der er en stor prisforskel på bedemændene, hvorfor du skal være godt orienteret inden du træffer en beslutning, der kan blive unødigt dyr.

Ved en komplet begravelse er det ikke kun bedemanden, der skal betales for – oveni dennes pris kommer der ofte indrykning af dødsannonce, indkøb af blomster samt gravsten og gravsted med videre. Disse udgifter lagt sammen giver typisk en pris mellem 30.000 og 50.000 kr.
Vi opfordrer dig til at ringe til en af vores kompetente rådgivere, så vi kan hjælpe med at finde den bedste bedemand til dig og din situation.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Din bedemand i Ellidshøj og omegn

Hvilken bedemand, der er mest optimal for dig at arbejde med, påvirkes blandet andet af dine specielle ønsker for begravelsen samt din økonomiske situation. Det vigtigste er naturligvis, at dine ønsker bliver opfyldt bedst muligt til en fair pris, hvorfor det ikke kan anbefales blot at vælge den billigste bedemand i byen – vedkommende er ikke nødvendigvis den bedste til at realisere dine ønsker.

I omegnen af Ellidshøj kan du muligvis finde både bedre, billigere og behageligere bedemænd, der kan opfylde dine behov, hvorfor disse ofte er værd at tage et kig på. Da ikke alle bedemænd er lige dygtige, er det en god idé at undersøge flere forskellige, men adskillige bedemænd kan dog godt blive uoverskueligt at jonglere med som pårørende uden erfaring på området.

Begravelsesguiden er af denne grund altid klar til at hjælpe med gratis rådgivning, så opgaven bliver nemmere for dig. 

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Ellidshøj - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot