Undgå at betale for meget hos bedemanden i Elling og omegn

Du kan sagtens komme ud for, at der er en stor prisforskel på bedemænd, selv i samme by og derfor skal du være godt orienteret inden du træffer en beslutning, der kan blive unødigt dyr.

I forbindelse med en komplet begravelse er det ikke kun bedemanden, der skal betales – oveni dennes pris kommer der ofte indrykning af dødsannonce, indkøb af blomster samt gravsten og gravsted med videre. Disse udgifter sammenlagt giver typisk en pris mellem 30.000 og 50.000 kr.
Vi opfordrer dig til at ringe til en af vores hjælpsomme rådgivere, så vi kan hjælpe med at finde den bedste bedemand til dig og din situation.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Elling og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Elling og omegn

Hvilken bedemand, der er bedst for dig at samarbejde med, påvirkes blandet andet af dine særlige ønsker for begravelsen og din økonomiske situation. Det vigtigste er naturligvis, at dine ønsker bliver opfyldt bedst muligt til en pris du finder rimelig, hvorfor det ikke kan anbefales blot at vælge den billigste bedemand i byen – vedkommende er ikke nødvendigvis den bedste til at realisere lige netop dine ønsker.

I omegnen af Elling kan du muligvis finde både bedre, billigere og behageligere bedemænd, der kan opfylde dine behov, hvorfor disse er værd at tage et kig på. Da ikke alle bedemænd er lige dygtige, er det en god idé at undersøge flere forskellige, men en lang række bedemænd kan dog godt blive uoverskueligt at jonglere med som pårørende uden erfaring på området.

Begravelsesguiden er af denne grund altid klar til at hjælpe med gratis rådgivning, så opgaven bliver nemmere for dig.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Elling - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat