Undgå at betale for meget hos bedemanden i Endrup og omegn

En ting du skal være særligt opmærksom på er prisen hos bedemændene, da de kan variere meget. Det er derfor vigtigt, at du ikke blot vælger den første og bedste bedemand i Endrup og omegn du finder, da dette kan vise sig at blive en unødigt dyr beslutning.

Udover udgiften til bedemanden, opstår der typisk en række ekstra udgifter i forbindelse med indkøb af blomster, gravsten og gravsted samt indrykning af dødsannonce med videre - dette betyder ofte, at begravelsen ender med at koste mellem 30.000 og 50.000 kr. Begravelsesguidens dygtige rådgivere sidder klar til at besvare dine spørgsmål, når du har brug for det.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Endrup og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Endrup og omegn

Når man som pårørende ikke har nogen særlig erfaring med at vælge bedemand, kan det hurtigt føles uoverskueligt. Dine særlige ønsker for begravelsen er naturligvis vigtige, men også din økonomiske situation spiller en væsentligt rolle – dog kan det ikke anbefales blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd og vælge den billigste. Ikke alle bedemænd er lige dygtige og man kan være uheldig at vælge en med et blakket ry i branchen, der ikke lever op til forventningerne.

Derimod kan det være en fordel at lede efter bedemænd udenfor Endrup, da disse kan vise sig at være bedre i lige netop din situation og oven i købet være billigere. Mange valgmuligheder kan dog gøre valget endnu sværere, men derfor er Begravelsesguiden klar til at rådgive dig.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Endrup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat