Undgå at betale for meget hos bedemanden i Engesvang og omegn

En ting du skal være særligt opmærksom på er den store prisforskel vi har obsereret hos bedemændene. Det er derfor vigtigt, at du ikke blot vælger den første og bedste bedemand i Engesvang og omegn du finder, da dette kan vise sig at blive en unødigt dyr beslutning i sidste ende.

Udover udgiften til bedemanden, opstår der typisk en række ekstra udgifter ved indkøb af blomster, gravsten og gravsted samt indrykning af dødsannonce med videre - dette betyder ofte, at begravelsen ender i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Begravelsesguidens dygtige rådgivere sidder klar til at besvare dine spørgsmål, når du har behov for det.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Din bedemand i Engesvang og omegn

Når man som pårørende ikke har erfaring med at vælge bedemand, kan det nemt føles uoverskueligt og tidskrævende. Dine unikke ønsker for begravelsen er selvfølgelig vigtige, men også din økonomiske situation spiller en væsentligt rolle – dog må det frarådes blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd og vælge den billigste. Ikke alle bedemænd er lige kompetente og man kan desværre være uheldig at vælge en med et blakket ry i branchen, der ikke lever op til forventningerne.

Det kan derimod være en fordel at lede efter bedemænd udenfor Engesvang, da disse kan vise sig at være bedre i lige netop din situation og oven i købet være billigere. Mange valgmuligheder kan dog gøre valget endnu mere vanskeligt, men derfor er Begravelsesguiden klar til at rådgive dig.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Engesvang - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat