Undgå at betale for meget hos bedemanden i Enø og omegn

Når tiden er inde til at skulle vælge bedemand skal du være opmærksom på, at bedemænds priser kan være meget forskellige på Enø og dens omegn. Inden du tager kontakt til en bedemand er det derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster.

Udover selve prisen for bedemandens arbejde kommer der en række udgifter du ikke må glemme – dette være sig til blomster, gravsten, gravplads, indrykning af dødsannonce med videre. Hvilket betyder, at den samlede pris for en begravelse hurtigt kan ende i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Derfor anbefaler vi dig at kontakte en af vores dygtige rådgivere, så vi kan hjælpe med at finde den rette bedemand til dig.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Enø og omegn på 71 71 11 00.

Hvilken bedemand bør du vælge?

Det kan være svært for pårørende at skulle vurdere hvilken bedemand der er bedst for dem. Opgaven med at skulle vælge en bedemand kan føles svær og mange pårørende har ikke megen erfaring på området. Derfor ender de ofte med blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd, eller med slet ikke at sammenligne.  Dette kan desværre medføre, at valget falder på en bedemand, som ikke lever op til forventningerne. 

Dine særlige ønsker for begravelsen samt din økonomiske situation, påvirker naturligvis hvilken bedemand på Enø, der er den bedste for dig. Dog skal du være opmærksom på, at det også kan være fordelagtigt at lede efter bedemænd lidt længere væk fra øen, da disse kan være både billigere og bedre i din situation.

Valget af bedemand kan imidlertid blive endnu mere uoverskueligt, når man står overfor adskillige valgmuligheder, der er svære at sammenligne. Vi sidder derfor klar til at hjælpe dig med at finde den rette bedemand. 

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Enø - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat