Undgå at betale for meget hos bedemanden i Errindlev og omegn

Der kan være ganske store forskelle på diverse bedemænds priser, og en stor prisforskel gør det naturligvis vigtigt at undersøge markedet grundigt, inden du beslutter dig, så du får mest for dine penge.

Oveni denne pris til bedemanden opstår der typisk yderligere udgifter til eksempelvis blomster, gravsten, gravsted, dødsannonce med videre, hvorfor den endelige pris snildt kan løbe op i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Derfor kan det være en god ide at ringe til en af vore dygtige rådgivere til en gratis og uforpligtende snak om den løsning du foretrækker.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Errindlev og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Errindlev og omegn

At arrangere en begravelse og vælge den helt rigtige bedemand kan virke mere eller mindre umuligt - særligt når man som pårørende ikke har megen erfaring på området. Der er en lang række ting at tage stilling til, hvilket gør det til en kompleks opgave at stå overfor.

Din bedemand skal være i stand til at opfylde dine særlige ønsker for begravelsen indenfor rammerne af din økonomiske situation bedst muligt, hvorfor den rette bedemand er vigtig. Det kan derfor ikke anbefales blot at sammenligne priserne på diverse lokale bedemænd i Errindlev og ringe til den billigste. Den pågældende bedemand er ikke nødvendigvis den bedste i lige netop din situation og du kan risikere at begravelsen ikke lever op til dine forventninger. Vi anbefaler dig derimod at undersøge bedemænd udenbys, da disse kan vise sig at være både billigere og bedre for dig.

Det kan virke som en tidskrævende opgave at vurdere diverse bedemænd og deres mange tilbud – særligt når der mange at vælge imellem. I denne forbindelse tilbyder Begravelsesguiden dig gratis rådgivning, når behovet opstår.

 

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Errindlev - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat