Sådan finder du en dygtig bedemand i Esbjerg

Prisen for en bedemands ydelser kan svinge utrolig meget. Begravelsesguiden har lavet en undersøgelse, der viste at de samme ydelser kan svinge med flere tusinde kroner mellem bedemændende. Så hvis du vil undgå at stå tilbage med en følelse af at have betalt for meget, så skal du som pårørende være ekstra opmærksom, når du vælger, hvilken bedemand i Esbjerg og omegn du vil benytte.

Men hvordan sikrer man sig så at få en god begrave, når man står tilbage som den efterladte og skal planlægge et begravelsesforløb?

Begravelsesguiden tester løbende bedemændene i Esbjerg på både pris og kvalitet. Der skal være overensstemmelse mellem disse to ting - og vigtigst af alt; Man må ikke som pårørende stå med en slutregning fra bedemanden i hånden og føle sig taget ved næsen.

Det er kun et fåtal af bedemænd, der rent faktisk har prislister på deres hjemmeside. Derfor kan det være svært for de pårørende at sammenligne bedemændenes priser og ydelser. Vær derfor ekstra opmærksom på, at de pakke-priser eller priseksempler, som nogle bedemænd viser på deres hjemmeside, ikke altid indeholder det, du har brug for i din situation. Det er utroligt vigtigt, at man er bevidst om, hvilke ydelser og hvilken service, man har behov for, før man som pårørende underskriver papirer hos bedemanden - ellers risikerer man nemt at blive snydt og have bundet sig til noget, man slet ikke havde behov for i sidste ende.

Husk at du altid vil hæfte personligt for eventuelle omkostninger, hvis du underskriver papirer fra bedemanden. Hvis ikke boet kan dække udgifterne til begravelsen, vil det være den/de pårørende, der skal betale resten - så vær derfor altid opmærksom på, hvilke papirer du underskriver og hvilke konsekvenser disse kan have for dig og din økonomi.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Hvilken bedemand i Esbjerg og omegn bør du benytte?

Det er umuligt for pårørende at vurdere hvilken bedemand, der er bedst til at dække ens behov. Det skyldes blandt andet, at en begravelse er en indviklet proces. Valget af bedemand afhænger af flere faktorer, så om din økonomiske situation, dine personlige præferencer og hvad der er bedst til prisen.

I de fleste tilfælde mangler de pårørende erfaring med at vælge bedemand, og indhenter ofte priser fra flere bedemænd, og vælger på den baggrund, uden at vide om bedemanden er dygtig eller ej. Desværre opdager de fleste, først sent i forløbet, at bedemanden ikke lever op til aftalen, og når skaden er sket, er det for sent at gøre noget ved det.

Hvad kun de færreste er klar over er, at der kan være mange plusser ved at benytte en udenbys-bedemand, da disse kan være både bedre og billigere. Dog sidder den pårørende stadigvæk tilbage med en kæmpe udfordring; at skulle sammenligne forskellige bedemænd på pris og kvalitet.

Derfor rådgiver vi dig gratis, når du skal finde en bedemand i Esbjerg. Vi har undersøgt landets bedemænd på venlighed, kompetencer og pris. Vores rådgivere sidder altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedemand, som passer bedst til netop din situation.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Esbjerg - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot