Undgå at betale for meget hos bedemanden i Esbønderup og omegn

Det kan være meget forskelligt hvad du skal betale for en bedemand, derfor skal du være godt orienteret, når du vælger en bedemand i Esbønderup og omegn.

I forbindelse med en komplet begravelse, skal du også være opmærksom på de ekstra udgifter, der ofte opstår udover selve bedemanden. Typisk skal der købes blomster, gravsten, gravsted, indrykkes dødsannonce og meget andet, hvilket betyder at prisen formodentlig ender et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi opfordrer dig derfor til at ringe til en af vores dygtige rådgivere, så vi kan guide dig til en kompetent bedemand.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Esbønderup og omegn på 71 71 11 00.

Dygtige bedemænd i Esbønderup og omegn til dig

Vi er naturligvis indforståede med, at det kan føles som en svær opgave at vurdere diverse bedemænd – særligt hvis man ikke har megen erfaring med det. Hvilken bedemand der er bedst for dig, kommer selvfølgelig an på hvilke særlige ønsker du har og hvordan din økonomiske situation ser ud.

Det kan være fristende blot at sammenligne priserne på bedemændene i Esbønderup og vælge den billigste, men dette kan desværre føre til et utilfredsstillende samarbejde, der ikke kan gøres om. Det kan imidlertid være en fordel for dig også at undersøge bedemænd udenbys – disse kan være både bedre og billigere for dig.

Det kan dog føles vanskeligt at skulle beslutte sig – især hvis man står overfor mange valgmuligheder. Derfor tilbyder vi dig gratis rådgivning i denne forbindelse, så du ender med den bedst mulige bedemand til din situation. 

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Esbønderup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat