Undgå at betale for meget hos bedemanden i Eskebjerg og omegn

Prisen på en bedemand, kan være meget varierende, og derfor skal du være godt orienteret, når du vælger en bedemand i Eskebjerg og omegn, så det ikke bliver unødigt dyrt.

Ved en komplet begravelse, skal du også huske på de ekstra udgifter, der ofte kommer udover selve bedemanden. Typisk skal der købes blomster, gravsten, gravsted, indrykkes dødsannonce med videre, hvilket betyder at prisen formentlig ender et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi opfordrer dig derfor til at ringe til en af vores hjælpsomme rådgivere, som kan guide dig til den bedste bedemand i din situation.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Dygtige bedemænd i Eskebjerg og omegn til dig

Vi er naturligvis indforståede med, at det kan føles som en temmelig vanskelig opgave at bedømme og sammenligne diverse bedemænd – særligt hvis man ikke har megen erfaring på området. Hvilken bedemand der er bedst for dig, kommer selvfølgelig an på hvilke specifikke ønsker du har for begravelsen og hvordan din økonomiske situation ser ud.

Det kan virke fristende blot at indsamle og sammenligne priserne på de lokale bedemænd i Eskebjerg og vælge den billigste, men dette kan desværre føre til et utilfredsstillende samarbejde, der jo ikke kan gøres om. Det kan imidlertid være en god idé også at undersøge bedemænd udenbys – disse kan være både bedre og billigere for dig.

Det kan dog føles vanskeligt at skulle beslutte sig – især hvis man står overfor mange valgmuligheder. Derfor tilbyder vi dig gratis rådgivning i denne forbindelse, så du ender med den bedst mulige bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Eskebjerg - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot