Undgå at betale for meget hos bedemanden i Esrum og omegn

Selv i Esrum eller i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Ved en komplet begravelse, skal du huske at være opmærksom på de yderligere udgifter, der typisk opstår – dette være sig til blomster, indrykning af dødsannonce, gravsten og gravsted med videre. Det vil typisk sige, at den endelige pris vil ende et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi opfordrer dig til at ringe til en af vores kompetente rådgivere til en gratis og uforpligtende snak inden du vælger en bedemand.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Hvilken bedemand bør du vælge?

At arrangere en begravelse kan være en kompleks proces, da der er adskillige ting at tage højde for, når man vil sikre den bedst mulige afsked med afdøde. Som pårørende har man sjældent stor erfaring på området og derfor kan det føles uoverkommeligt og tidskrævende at vurdere bedemændenes kompetencer og tilbud.

Det kan være fristende blot at finde den billigste bedemand i Esrum, men dette kan desværre føre til en skuffende oplevelse, hvis ikke bedemanden lever op til forventningerne. Det kan være en god idé at lede efter bedemænd omkring Esrum, da det vigtigste naturligvis er at få opfyldt dine særlige ønsker inden for rammerne af det du kan og vil betale. Disse bedemænd udenbys kan desuden også vise sig at være billigere.

Det kan føles som en vanskelig opgave at vælge bedemand og derfor er vi altid klar til at hjælpe dig – vi undersøger vi landets bedemænd indenfor kvaliteter som service, kompetencer og pris. Vi er dermed godt klædt på til at hjælpe dig med at finde en kompetent bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Esrum - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot