Undgå at betale for meget hos bedemanden i Everdrup og omegn

Selv i Everdrup eller i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Ved en komplet begravelse, skal du huske på de ekstra udgifter, der typisk opstår udover bedemanden – dette være sig til blomster, indrykning af dødsannonce, gravsten og gravsted med videre. Dette vil typisk sige, at den endelige pris vil havne et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi opfordrer dig til at ringe til en af vores rådgivere til en gratis og uforpligtende snak inden du vælger en bedemand.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Everdrup og omegn på 71 71 11 00.

Hvilken bedemand bør du vælge?

At planlægge en begravelse kan være en kompleks proces, da der er en lang række ting at tage hensyn til, når man vil sikre den bedst mulige afsked med afdøde. Som pårørende har man sjældent erfaring på området og derfor kan det føles uoverkommeligt og tidskrævende at vurdere diverse bedemænds kompetencer og tilbud.

Det kan være fristende blot at vælge den billigste bedemand i Everdrup, men dette kan desværre føre til en skuffende oplevelse, hvis ikke bedemanden lever op til forventningerne – ikke alle bedemænd er lige kompetente. Det kan derfor være en god idé at lede efter bedemænd udenfor Everdrup, da det vigtigste naturligvis er at få opfyldt dine specifikke ønsker inden for rammerne af det du kan og vil betale. Bedemændene udenbys kan desuden også vise sig at være billigere.

Det kan føles som en vanskelig opgave at vælge bedemand og derfor er vi altid klar til at hjælpe dig – vi undersøger vi landets bedemænd indenfor kvaliteter som service, kompetencer og pris. Vi er dermed godt klædt på til at hjælpe dig med at finde en kompetent bedemand.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Everdrup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat