Undgå at betale for meget hos bedemanden i Fårevejle og omegn

Som du kan læse på siden her kan der være temmelig stor forskel på diverse bedemænds priser – Selv i Fårevejle eller i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Ved en komplet begravelse opstår der typisk en række udgifter, udover dem til selve bedemanden, som du skal huske på – dette til eksempelvis indkøb af blomster, gravsten, gravsted, dødsannonce med videre. De samlede udgifter kan derfor snildt løbe op mellem 30.000 og 50.000 kr., hvorfor vi anbefaler dig at ringe til en af vores dygtige rådgivere til en gratis og uforpligtende snak om dine ønsker og forventninger til bedemanden.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Fårevejle og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Fårevejle og omegn 

Hvilken bedemand, der er bedst for dig, kan være svært at vurdere – særligt hvis man som pårørende ikke har stået i situationen før. Begravelsen skal naturligvis opfylde dine særlige ønsker indenfor rammerne af din økonomiske situation, hvorfor valget af bedemand er af stor betydning.

Såfremt du blot opstiller priserne på de lokale bedemænd i Fårevejle og vælger den billigste, kan du risikere ganske uvidende at vælge en bedemand der ikke er optimal for dig. Dette opdages desværre typisk først, når skaden er sket og det ikke kan gøres om.

Hvad mange pårørende ikke er klar over er, at det kan være en god idé at undersøge bedemænd udenbys – disse kan være både billigere og bedre for dig at samarbejde med.
Det kan dog føles tidskrævende at skulle vurdere en lang række bedemænd – derfor rådgiver Begravelsesguiden dig gratis, når du har behov for det.

 

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Fårevejle - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat