Undgå at betale for meget hos bedemanden i Fårup og omegn

Det er ingen hemmelighed at bedemænds priser kan være temmelig forskellige, det er derfor vigtigt at være godt orienteret inden du træffer en beslutning.

Du skal huske at tage højde for indkøb af blomster, gravsten, gravsted, indrykning af dødsannonce og så videre, når du overvejer prisen – disse udgifter kommer nemlig udover bedemanden. Dermed kan en komplet begravelse hurtigt ende med at koste mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig i denne forbindelse at ringe til en af vores dygtige rådgivere, der kan hjælpe med at finde den rette bedemand til dig.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Din bedemand i Fårup og omegn

Når man planlægger en begravelse er der mange ting at tage stilling til og vi har fuld forståelse for, at det dermed kan føles som en temmelig svær opgave. Netop derfor er den helt rigtige bedemand vigtig – valget af denne påvirkes selvfølgelig af dine særlige ønsker og økonomiske situation.

Du skal i denne forbindelse være opmærksom på, at det kan være fordelagtigt at kontakte bedemænd udenfor Fårup, da det vigtigste naturligvis er, at dine ønsker bliver opfyldt – samtidigt kan disse bedemænd være både billigere og bedre. Det kan derimod ikke anbefales blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd og vælge den billigste – ikke alle bedemænd er lige kompetente og en dårlig oplevelse kan desværre ikke gøres om.

Der findes et hav af muligheder, tilbud og anordninger, når du skal vælge bedemand og i denne forbindelse kan Begravelsesguiden være kompasset, der leder dig i den rigtige retning. 

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Fårup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat