Undgå at betale for meget hos bedemanden i Fårvang og omegn

Selv i Fårvang og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om, hvad det koster at gå til bedemanden.

Du skal være opmærksom på, at der udover udgifterne til bedemand vil være flere ekstra udgifter som blomster, gravplads og kremering. Samlet kan en begravelse derfor let komme til at koste mellem 30.000-50.000 kr. Af denne årsag anbefaler vi, at ringe gratis til en af vores rådgivere, som er klar til vejlede dig, inden du henvender dig til en bedemand.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Fårvang og omegn på 71 71 11 00.

Hvordan finder du en dygtig bedemand?

Det kan være vanskeligt at finde ud, hvilken bedemand som er den bedste til at opfylde dine behov. De pårørende skal tage stilling til en lang række forhold. Typisk vil valget af bedemand afhænge af økonomi og særlige ønsker som de efterladte eller afdøde måtte have.

Mange pårørende har en begrænset erfaring med at vælge bedemand. De fleste vælger derfor udelukkende bedemand på baggrund af pris. Det er imidlertid ikke alle bedemænd, som er lige dygtige, hvilket man desværre risikerer at opdage for sent i forløbet.

De færreste ved, at det kan være fornuftigt at vælge en bedemand fra en anden by, i stedet for at vælge en bedemand i Fårvang. Disse kan i tilfælde både være billigere og bedre. De pårørende vil dog stadig stå tilbage med den vanskelige opgave at skulle sammenligne bedemænd på pris og kvalitet.

Vi står derfor til din rådighed, når du skal vælge bedemand. Du kan ringe gratis og få et uforpligtende råd med på vejen. Vi har vurderet  bedemænd rundt i landet på venlighed, kompetence og pris. Vores rådgivere er klar til at assistere dig med at finde den bedemand, som bedst opfylder dine særlige behov.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Fårvang - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat