Undgå at betale for meget hos bedemanden i Faldsled og omegn

Du skal være opmærksom på, at bedemænds priser kan variere rigtig meget og du skal derfor være godt orienteret inden du beslutter dig for en bedemand.

Oveni dette beløb til selve bedemanden kan du typisk forvente nogle ekstra udgifter - dette til eksempelvis blomster, gravsten, gravsted, indrykning af dødsannonce med videre, hvilket betyder at en komplet begravelse ofte ender med at koste mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig at ringe til en af vores kompetente rådgivere til en uforpligtende snak om, dine behov i forbindelse med valget af bedemand i Faldsled og omegn – dette ganske gratis naturligvis.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Faldsled og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Faldsled og omegn

Vi har fuld forståelse for, at det kan være vanskeligt at vælge bedemand. Det er de færreste pårørende der har stået i situationen før og de ender derfor blot med at indsamle og sammenligne priserne på de lokale bedemænd og vælge den billigste. Dette kan dog medføre, at valget falder på en bedemand med et blakket ry i branchen.

Du skal derfor være opmærksom på, at det kan være en god idé at lede efter bedemænd udenbys, da disse kan være både billigere og bedre for dig at samarbejde med. At vælge bedemand kan dog blive endnu mere uoverskueligt, når man står overfor en lang række valgmuligheder og tilbud, der er svære at sammenligne. 
Dine unikke ønsker for begravelsen samt din økonomiske situation, påvirker naturligvis hvilken bedemand i Faldsled, der er bedst for dig, hvilket du naturligvis kan diskutere med vores rådgivere.

 

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Faldsled - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat