Undgå at betale for meget hos bedemanden i Fanø og omegn

Bedemænds priser kan variere temmelig meget, hvilket du skal være meget opmærksom på. Derfor skal du være godt orienteret inden du kontakter en lokal bedemand på Fanø.

I forbindelse med en komplet begravelse opstår der typisk en række yderligere udgifter til eksempelvis indkøb af blomster, gravsted, gravsted og indrykning af dødsannonce med videre – disse ekstra omkostninger betyder ofte, at den endelige pris ender mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi opfordrer dig til at ringe til en af vores kompetente rådgivere, der altid er klar til at besvare dine spørgsmål.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Fanø og omegn på 71 71 11 00.

Dygtig bedemand på Fanø og omegn med en fornuftig prisramme?

Vi er naturligvis indforståede med, at det kan være vanskeligt og tidskrævende at skulle beslutte hvilken bedemand man skal vælge. Da mange pårørende ikke har erfaring på området, ender de ofte med blot at sammenligne priserne på diverse lokale bedemænd og vælge den billigste. Dette kan desværre medføre, at valget falder på en bedemand med et blakket ry i branchen, der ikke lever op til de efterladtes forventninger.

Dine specifikke ønsker for begravelsen samt hvad du ønsker at betale, har naturligvis indflydelse på hvilken bedemand på Fanø du skal vælge.

Du skal være opmærksom på, at der kan være en række fordele forbundet med også at lede efter bedemænd udenbys, da disse kan være både billigere og bedre for dig.

Valget af bedemand kan dog blive endnu mere uoverskueligt, når man står overfor mange valgmuligheder, der er svære at sammenligne. Det er naturligvis vigtigt at I får et godt samarbejde omkring begravelsen og den afsked med afdøde som I så pårørende ønsker.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Fanø - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat