Undgå at betale for meget hos bedemanden i Farum og omegn

Selv i samme by eller i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Vi anbefaler derfor kraftigt, at du ikke bare vælger den første og bedste bedemand, men derimod lige tager dig lidt tid til at undersøge, hvad du har af muligheder i Farum. Er du blot en kende i tvivl, så ring til vores rådgivere, og få en snak om, hvilken bedemand der vil passe bedst til din konkrete situation. Yderligere kan vi hjælpe dig med valg af kiste eller urne, gravsten, blomster samt samler, hvis du ønsker dette.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Farum og omegn på 71 71 11 00.

Hvilken bedemand passer bedst til dig?

En begravelse er en kompleks størrelse, og derfor kan det være svært at vide, hvilken bedemand der vil passe bedst til ens behov. Der er flere faktorer, der afgør, hvad der er den bedste løsning for dig. Blandt andet bør du overveje, hvad dit budget nogenlunde er, og om du har nogen specifikke ønsker.

Det er vigtigt at medtænke bedemandens omdømme, men eftersom mange er uerfarne i forhold til at skulle vælge en bedemand, er det noget, mange ikke tænker over. Du kan ende med at stå i en ubehagelig situation, hvis din bedemand ikke lever op til dine forventninger, da det i så fald ofte er for sent at gøre noget ved.

En rigtig god idé er at overveje, om en bedemand fra en anden by kunne være den rigtige løsning. I nogle tilfælde vil du både kunne spare penge, såvel som du vil kunne finde en bedemand, som kan opfylde dine ønsker mere tilfredsstillende. For mange efterladte kan det være et svært marked at gennemskue, og det har vi gjort noget ved.

Er du i tvivl om, hvilken bedemand i Farum og omegn der vil kunne opfylde dine krav mest tilfredsstillende, så er du velkommen til at ringe til en af vores rådgivere, som vejleder dig helt gratis.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Farum - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat