Undgå at betale for meget hos bedemanden i Fasterholt og omegn

Du kan sagtens opleve, at der er en stor forskel på bedemændene i Fasterholt og omegn, og derfor skal du være godt orienteret inden du beslutter dig - der er naturligvis ingen grund til at begravelsen bliver unødigt dyr.

I forbindelse med en komplet begravelse skal du være opmærksom på de udgifter, der typisk opstår udover selve bedemanden – dette være sig til indkøb af blomster, indrykning af dødsannonce, gravsten, gravsted med videre. Det vil typisk sige, at prisen ender i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi opfordrer dig til at ringe til en af vores dygtige rådgivere til en gratis og uforpligtende snak, inden du kontakter en bedemand.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Hvilken bedemand i Fasterholt og omegn er den rigtige for dig?

Din økonomiske situation, særlige ønsker samt ønsket om kvalitet for pengene, har naturligvis stor betydning for valget af bedemand. En begravelse kan være en kompleks begivenhed at arrangere, hvilket blot understreger vigtigheden af den helt rette bedemand.

Ved udelukkende at basere valget af bedemand på baggrund af prisen, kan man ende med et utilfredsstillende samarbejde, da ikke alle bedemænd er lige kompetente.
Du skal derfor være opmærksom på, at det kan være en fordel at lede efter bedemænd udenfor Fasterholt, da disse kan være både billigere og bedre til at opfylde lige netop dine krav til begravelsen.

Det kan være en mere eller mindre uoverskueligt og tidskrævende at holde styr på en lang række bedemænd og vurdere hvilken man er bedst tjent med – derfor tilbyder Begravelsesguiden dig gratis rådgivning, så du ender med den bedemand, der passer bedst til din situation.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Fasterholt - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot