Undgå at betale for meget hos bedemanden i Faxe og omegn

Du skal være opmærksom på, at bedemændenes priser kan variere meget. Du skal derfor være godt orienteret inden du beslutter dig for en bedemand.

Oveni denne pris til bedemanden kan du typisk forvente en række ekstra udgifter - dette eksempelvis indkøb af blomster, gravsten, gravsted, indrykning af dødsannonce med videre, hvilket betyder at en komplet begravelse ofte ender i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig at ringe til en af vores dygtige rådgivere til en uforpligtende snak om, hvilke behov du har i forbindelse med valget af bedemand i Faxe og omegn – ganske gratis naturligvis.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Din bedemand i Faxe og omegn

Vi har fuld forståelse for, at det kan være temmelig svært at vælge bedemand. De færreste pårørende har stået i situationen før og ender derfor med blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd og vælge den billigste, hvilket kan medføre, at valget falder på en bedemand med et dårligt ry i branchen.

Du skal imidlertid vide, at det kan være en fordel også at lede efter bedemænd udenbys, da disse kan vise sig at være både billigere og bedre for dig at samarbejde med. At vælge bedemand kan dog blive endnu mere uoverskueligt, når man står overfor en lang række valgmuligheder og tilbud, der er svære at sammenligne. 

Dine særlige ønsker for begravelsen samt din økonomiske situation, påvirker naturligvis hvilken bedemand i Faxe, der er mest optimal for dig, hvilket du naturligvis kan diskutere med vores rådgivere.

 

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Faxe - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot