Undgå at betale for meget hos bedemanden i Feldballe og omegn

Selv i samme by eller i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Du skal altså være opmærksom inden du beslutter dig for en bedemand, da der naturligvis ikke er nogen grund til, at begravelsen bliver dyrere end højst nødvendigt.

I forbindelse med en komplet begravelse, skal du være opmærksom på de ekstra udgifter, der ofte opstår – dette være sig til blomster, indrykning af dødsannonce, gravsten, gravsted med videre. Det vil typisk sige, at den endelige pris ender et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi opfordrer dig til at ringe til en af vores dygtige rådgivere til en gratis og uforpligtende snak inden du kontakter en bedemand.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Feldballe og omegn på 71 71 11 00.

Dygtige bedemand i Feldballe og omegn

Der kan være stor forskel på hvilke behov og ønsker man har i forbindelse med en begravelse og derfor er den rette bedemand for din nabo, ikke nødvendigvis den rette for dig. Din bedemand skal kunne opfylde dine specifikke ønsker bedst muligt med det beløb du har til rådighed til begravelsen.

Det kan derfor ikke anbefales blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd og vælge den billigste, da man uvidende kan komme til at vælge en mindre god bedemand, hvilket kan føre til et utilfredsstillende samarbejde.

Det kan derimod være fordelagtigt at lede efter bedemænd udenfor Feldballe - disse kan være bedre i lige netop din situation og oven i købet vise sig at være billigere. Det er dog de færreste pårørende, der har erfaring med at vælge bedemand og det kan derfor virke som en vanskelig opgave. Derfor er Begravelsesguiden klar til at hjælpe dig med gratis rådgivning, så du kan få den bedst mulige bedemand til din situation.

 

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Feldballe - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat