Undgå at betale for meget hos bedemanden i Feldborg og omegn

Du kan komme ud for, at der er en stor prisforskel imellem bedemændene og du skal altså være opmærksom inden du beslutter dig for en bedemand, da der naturligvis ikke er nogen grund til, at begravelsen bliver unødigt dyr.

Ved en komplet begravelse, skal du være opmærksom på de ekstra udgifter, der typisk opstår – dette være sig til blomster, indrykning af dødsannonce, gravsten, gravsted med videre. Det vil ofte sige, at det endelige beløb ender et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi opfordrer dig til at ringe til en af vores hjælpsomme rådgivere til en gratis og uforpligtende snak inden du kontakter en bedemand.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Dygtig bedemand i Feldborg og omegn til en fair pris

Der kan være stor forskel på hvilke behov og ønsker man har i forbindelse med en begravelse og derfor er den rigtige bedemand for din nabo, ikke nødvendigvis den rigtige for dig. Din bedemand skal kunne opfylde dine unikke ønsker bedst muligt med det beløb du har til rådighed til begravelsen.

Det kan derfor ikke anbefales blot at indsamle og sammenligne priserne på de lokale bedemænd og vælge den billigste, da man uvidende kan komme til at vælge en bedemand med et blakket ry i branchen, hvilket kan føre til et skuffende samarbejde.

Det kan derimod være en fordel at lede efter bedemænd udenfor Feldborg - disse kan være bedre i lige netop din situation og oven i købet vise sig at være billigere. Det er de færreste pårørende, der har erfaring med at vælge bedemand og det kan derfor virke som en svær opgave. Derfor er Begravelsesguiden klar til at hjælpe dig med gratis rådgivning, så du kan få den bedst mulige bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Feldborg - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot