Undgå at betale for meget hos bedemanden i Fensmark og omegn

Du kan sagtens komme ud for, møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Ved en komplet begravelse er det ikke kun bedemanden, der skal betales for – oveni dennes pris kommer der typisk indrykning af dødsannonce, indkøb af blomster samt gravsten og gravsted. Disse udgifter lagt sammen giver normalt en pris mellem 30.000 og 50.000 kr.
Vi opfordrer dig til at ringe til en af vores kompetente rådgivere, så vi kan hjælpe med at finde den helt rigtige bedemand til dig.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Fensmark og omegn på 71 71 11 00.

Dygtig bedemand i Fensmark og omegn til en fair pris

En begravelse kan være kompleks at planlægge og der er mange ting at tage stilling til, når man skal planlægge afsked med afdøde. For mange pårørende kan det være vanskeligt at vurdere bedemændene – især når man ikke har megen erfaring på området. Hvilken bedemand i Fensmark, der er bedst for dig, kommer blandt andet an på dine særlige ønsker for begravelsen samt din økonomiske situation.

Dog skal du være opmærksom på, at det kan være både billigere og behageligere for dig at samarbejde med en bedemand udenfor Fensmark, hvorfor du opfordres til også at lede udenbys. Ved blot at vælge den billigste lokale bedemand, kan du risikere et utilfredsstillende samarbejde, der ikke lever op til dine forventninger.

De mange valgmuligheder kan imidlertid gøre beslutningen endnu sværere – derfor sidder rådgivere hos Begravelsesguiden klar til at hjælpe dig med at finde den rigtige bedemand for dig. 

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Fensmark - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat