Undgå at betale for meget hos bedemanden i Ferritslev og omegn

Du kan sagtens komme til at opleve, at der er en stor prisforskel på bedemænd i Ferritslev og omegn,hvorfor du skal være godt orienteret inden du træffer en beslutning, der kan blive unødigt dyr.

Ved en komplet begravelse er det ikke kun bedemanden, der koster – oveni dennes pris kommer der typisk indrykning af dødsannonce, indkøb af blomster samt gravsten, gravsted med videre. Disse udgifter lagt sammen giver normalt en pris mellem 30.000 og 50.000 kr.
Vi opfordrer dig til at ringe til en af vores rådgivere, så vi kan hjælpe med at finde den helt rette bedemand til dig.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Dygtig bedemand i Ferritslev og omegn til en fornuftig pris

En begravelse kan være meget kompleks at planlægge, da der er mange ting at tage stilling til, når man skal planlægge afsked med afdøde. For mange pårørende kan det være svært at vurdere diverse bedemænd – særligt da de ikke har megen erfaring på området. Hvilken bedemand i Ferritslev, der er bedst for dig, kommer blandt andet an på dine specielle ønsker samt din økonomiske situation.

Du skal dog være opmærksom på, at det kan være både billigere og behageligere for dig at samarbejde med en bedemand udenfor Ferritslev, hvorfor vi opfordrer dig til også at lede udenbys. Ved blot at vælge den billigste lokale bedemand, kan du risikere et utilfredsstillende samarbejde, der ikke lever op til dine forventninger og ikke kan gøres om.

Begravelsesguiden sidder klar til at hjælpe dig med at finde den rette bedemand. 

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Ferritslev - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat