Undgå at betale for meget hos bedemanden i Ferslev og omegn

Du kan sagtens komme ud for, at der er en stor prisforskel imellem bedemændene i Ferslev, hvorfor du skal være godt orienteret inden du træffer en beslutning, der kan vise sig at blive unødigt dyr.

Ved en komplet begravelse er det ikke kun selve bedemanden, der koster – oveni dennes pris kommer der typisk indrykning af dødsannonce, indkøb af blomster samt gravsten, gravsted med videre. Disse udgifter lagt sammen giver normalt en pris mellem 30.000 og 50.000 kr.
Vi opfordrer dig til at ringe til en af vores rådgivere, så vi kan hjælpe med at finde den helt rette bedemand til dig.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Ferslev og omegn på 71 71 11 00.

Den rigtige bedemand i Ferslev og omegn

En begravelse kan være meget kompleks at arrangere, da der er mange ting at tage stilling til, når man skal planlægge afsked med afdøde. For de fleste pårørende kan det være svært at vurdere diverse bedemænd – særligt da de ikke har erfaring på området. Hvilken bedemand i Ferslev, der er mest optimal for dig, kommer blandt andet an på dine særlige ønsker samt din økonomiske situation.

Du skal være opmærksom på, at det kan være både billigere og behageligere for dig at samarbejde med en bedemand udenfor Ferslev. Ved blot at vælge den billigste lokale bedemand, kan du risikere et utilfredsstillende samarbejde, der ikke lever op til dine forventninger og ikke kan gøres om.

Det kan føles svært at skulle bedømme de forskellige bedemænd og deres tilbud – særligt når der er mange at vælge imellem. I denne forbindelse tilbyder Begravelsesguiden dig gratis rådgivning, når du har behov for det.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Ferslev - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat