Undgå at betale for meget hos bedemanden i Fjellerad og omegn

Der kan være store prisforskelle på bedemændene i Fjellerad og omegn og det er derfor vigtigt, at du er godt orienteret inden du vælger en bedemand, så begravelsen ikke bliver unødigt dyr.

Du skal desuden huske, at der formentlig opstår en række ekstra udgifter til eksempelvis køb af blomster, gravsten, gravsted og dødsannonce, hvilket ofte betyder, at en komplet begravelse kommer til at koste mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig derfor at ringe til en af vore dygtige rådgivere, der altid er klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Den bedste bedemand i Fjellerad og omegn til din situation

Vi er naturligvis indforståede med, at det kan være en vanskelig opgave at vurdere diverse bedemænd – især hvis man ikke har megen erfaring med det. Hvilken bedemand der er bedst for dig, kommer selvfølgelig an på hvilke særlige ønsker du har og hvordan din økonomiske situation ser ud.

Det kan være yderst fristende blot at indsamle og sammenligne priserne på bedemændene i Fjellerad og vælge den billigste, men det kan desværre føre til et utilfredsstillende samarbejde. Det kan derimod være en god idé at kontakte bedemænd udenbys – disse kan være både bedre og billigere for dig at samarbejde med.

Det kan dog føles som en vanskelig opgave at skulle beslutte sig – især hvis man står overfor adskillige valgmuligheder. Derfor tilbyder vi dig gratis rådgivning, så du ender med den bedst mulige bedemand. 

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Fjellerad - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot