Undgå at betale for meget hos bedemanden i Fjellerup og omegn

Selv i Fjellerup og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Du skal desuden huske, at der formentlig opstår nogle ekstra udgifter til eksempelvis køb af blomster, gravsten, gravsted og dødsannonce, hvilket ofte betyder, at en komplet begravelse kommer til at koste et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig derfor at ringe til en af vores rådgivere, der altid er klar til at besvare dine spørgsmål.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Fjellerup og omegn på 71 71 11 00.

Vær sikker på at vælge den rigtige bedemand i Fjellerup og omegn
Vi er naturligvis indforståede med, at det kan være vanskeligt at vurdere en lang række bedemænd – især hvis man ikke har megen erfaring med det. Hvilken bedemand der er bedst for dig, kommer selvfølgelig an på hvilke specielle ønsker du har og hvordan din økonomiske situation ser ud.

Det kan være yderst fristende blot at indsamle og sammenligne priserne på bedemændene i Fjellerup og vælge den billigste, men dette kan desværre føre til et utilfredsstillende samarbejde. Det kan imidlertid være en god idé at lede efter bedemænd udenbys – disse kan være både bedre og billigere for dig at samarbejde med.

Det kan dog være svært at skulle beslutte sig – især hvis man står overfor adskillige valgmuligheder. Derfor tilbyder vi dig gratis rådgivning, så du ender med den bedemand der bedst matcher dine behov. Begravelsesguiden har vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi er godt klædt på til at hjælpe dig.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Fjellerup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat