Undgå at betale for meget hos bedemanden i Fjelstervang og omegn

Selv i Fjelstervang og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Udover prisen på selve bedemanden, opstår der normalt en række ekstra udgifter i forbindelse med indkøb af blomster, gravsted, gravsten, indrykning af dødsannonce med videre, hvilket betyder, at den totale pris ofte ender i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Ønsker du hjælp til valget af bedemand i Fjelstervang og omegn, sidder vores dygtige rådgivere klar til at besvare dine spørgsmål, når du har brug for det.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Fjelstervang og omegn på 71 71 11 00.

Den bedste bedemand til din situation

En begravelse er ofte kompliceret at planlægge og der er mange ting at tage stilling til, når man vil sikre den bedst mulige afsked med afdøde. Som pårørende uden stor erfaring på området, kan det føles som en vanskelig opgave at vurdere diverse bedemænds kompetencer og kvalitet.

Det kan derfor være fristende blot at se på hvilken bedemand i Fjelstervang, der er billigst, men dette kan desværre føre til en skuffende oplevelse, hvis ikke bedemanden lever op til dine forventninger. Du kan med fordel lede efter bedemænd udenfor Fjelstervang, da det vigtigste naturligvis er at få opfyldt dine særlige ønsker indenfor rammerne af din økonomiske situation.

Det kan virke uoverkommeligt og tidskrævende at skulle vælge bedemand og derfor er vi altid klar til at rådgive dig – Begravelsesguiden har undersøgt landets bedemænd indenfor kvaliteter som service, kompetencer og pris, og føler os dermed klar til at hjælpe dig med at finde den bedst mulige bedemand til dine behov.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Fjelstervang - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat